fredag 2 maj 2014

Den sista träningen EVER!

Hallåja!

Den sista gången vi satt i dessa fåtöljerna i Mästaren.
Nu i måndags hände det vad vi alla hade på ett sätt sett fram emot men samtidigt var rädda för: nämligen den sista träningen under vår studietid! Känns otroligt konstigt att det börjar vara slut nu. Snart borde vi bli färdiga, vilket är skrämmande och spännande samtidigt!

Men nu lite om vår sista träning…

Vi gav Mona fria händer att planera program till våra sista fyra timmar tillsammans, och hon använde denna frihet bra:

Först fick vi göra om Belbin-testet som vi hade gjort under vår första höst. Testet berättar hurdana teammedlemmar vi är. Sen vi tillsammans kollade våra resultat och jämförde dem till de resultat vi fick för tre år sen. Det var spännande att se hur vi alla har förändrat på ett eller annat sätt under studietiden!

Vi tittade lite också bilder från vårt första år och sen läste vi igenom Monas första feedback till oss.

"Eftertänksamhet" var den egenskap Mona gav åt mig.
Sen fick vi presenter av Mona: Under vår första träning gav Mona oss alla ett tjockt häfte där vi fick börja skriva anteckningar under träningar och andra skolgrejer. Nu vi fick ett nytt häfte igen, men nu fanns det större betydelse i dem: varje häfte var olika och berättade om olika egenskaper vi har i teamet.

Presenter åt Mona
Förstås hade vi också presenter åt Mona: en suddgummi(för hon alltid klagar att hon inte har egen), honung (för att göra livet ännu sötare), serpentiner och ballonger(Valborg!), två champagneglas, ett stöd till champagneflaska och förstås en champagneflaska!

Julle och Dalle
Dalle, jag, Ian, Mona och Minerva vid åstrand, Julle bakom kameran.






Sen for vi ute på en promenad vid åstranden och sen slutade vi promenaden med kaffe och något annat gott från CaféArt. Vilket fint sätt att sluta våra träningar! Jag tror att vi alla kommer att sakna dem!

//Sanni


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar