onsdag 12 februari 2014

arbetslivsjuridik i 12 timmar


Noving testade att ha en hemtent i arbetslivsjuridik. 12 timmar hade vi på oss att svara på fem frågor, varav vissa hade delfrågor. Det var en ny upplevelse och det var tungt men också lärorikt!
- Noving

måndag 10 februari 2014

"Det enda viktiga i en bok är den betydelse den har för dig"

Så har William Somerset Maugham sagt och jag kan inte annat än hålla med!

Nu är jag här igen, framför datorn och skriver ett blogginlägg för er läsare. Tänkte ikväll uppdatera er hur det ser ut på min litteraturfront för tillfället. Som ni ser på bilden nedan har jag i min hand en mängd olika sorters böcker. Det är allt från skapande verksamhet för människor med psykisk ohälsa till coaching och arbetslivsjuridik.
Det är ett virrvarr av olika termer som ska kommas ihåg och reflekteras över. Men precis som min titel till detta inlägg säger så tar jag med mig det som känns viktigt och som har betydelse enligt mig!

Det är det som är bra med det studiesätt enligt vilket vi studerar! Vi grundar allt vårt praktiska görande med teori som vi läser och reflekterar över. Denna litteratur som vi läser får vi välja helt själva enligt vad vi är intresserade av och som stöder vårt "görande" i projekten.



Tack för att just du ville ta del av detta inlägg och förhoppningsvis inspirerade jag dig att ta den boken i dina händer som länge har legat på nattduksbordet och väntat på att du ska läsa den.
Och kom ihåg, vare sig det är en roman, facklitterär bok eller en självbiografi du läser, ta med dig det som du har nytta av och tycker är viktigt för just dig!

- Julia