tisdag 12 mars 2013

CULTURE CRASH 5.6-7.6.2013!

5.6-7.6 är det dags för Culture Crash i Raseborg.
Evenemanget riktar sig till ungdomar i 13 års ålder uppåt och är i workshopsformat.
Det går ut på att ungdomarna väljer en workshop som de jobbar intensivt med i 3 dagars tid som dras av  professionella handledare som har anknytning till Raseborg.
Deltagaravgiften för detta evenemang kommer att vara 30 euro/pers. Där ingår Lunch alla tre dagar, busstransport från Karis-Ekenäs och tillbaka alla evenemangs dagar och eventuellt en t-skjorta med evenemangets logo på. Under Fredag kvällen kommer vi att avsluta hela evenemanget med en Fest där deltagarna får visa upp vad de lärt sig och umgås tillsammans.
Projektgruppen består av Ian Granström från Anl. Noving, Elin Sundell från team React och vi samarbetar även med olika ungdomsorganisationer och kulturarbetare från Raseborg.

Vår samarbetsgrupp består av Anna Packalén, Otto Metsämäki,
Melinda Lönnberg, Sara Avdi och Andreas Kåll.
Vi samarbetar även med Raseborgs ungdomsfullmäktige och kulturbyrån i Raseborg.

Vi erbjuder olika workshops för deltagarna
Bland annat:

Capoeira
Beatbox
Konst
Hantverk
Bänd/Sång 
Parkour
Dj
Foto
Poetry slam

 Vi ordnar detta evenemang för att erbjuda ungdomar i Raseborg ett tillfälle att testa på olika aktiviteter som inte är så kända bland de unga i kommunen just nu. Även att synliggöra den kunskap och de kompetenser som våra workshop dragare har.Vi har även en vision av att ordna detta projekt som ett kontinuerligt evenemang i kommunen. Vi tycker att det är viktigt att satsa på verksamhet för ungdomarna i vår kommun.

Vi håller som bäst på att pussla ihop ett program som lockar så många ungdomar som möjligt och har även fullt upp med marknadsföringen och kontaktar eventuella sponsorer för detta projekt.

Kontakta oss gärna ifall ni har eventuella frågor eller ideér.
Vi tar emot alla idéer och hjälp vi får.

<3,
Sofia Haglund
Projektledare 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar